Tilbud til skoler

Ta gjerne med deg elevene på besøk til oss. Det synes vi er veldig hyggelig. Kommer dere med mange elever så setter vi pris på at dere sier i fra på forhånd. Dette gjelder spesielt dersom elevene skal finne informasjon til et prosjekt eller lignende. Det er selvfølgelig mulig å komme uanmeldt, dere er alltid hjertelig velkomne, men da kan dere risikere at det kolliderer med andre arrangementer eller besøk.

Lån
Dersom du ønsker et eget lånekort til din klasse/gruppe så ta kontakt med oss. Skoler har utvidet lånetid. (56 dager.)

<< Skjema for lånekort kan lastes ned her.

Bokkasser
Vi hjelper gjerne til med å sette sammen bokkasser til prosjekter dere jobber med på skolen. Ring eller send en epost hvor det blir klargjort hva kassen skal inneholde og når dere trenger den.

Klassebesøk
Alle klassetrinn er hjertelig velkomne til å besøke biblioteket. Under disse besøkene holder vi vanligvis en bokprat for elevene hvor vi presenterer et knippe bøker i tillegg til en omvisning og litt informasjon om hva de kan bruke biblioteket til. Vårt hovedfokus under disse besøkene er å skape leselyst hos elevene. Ring oss for å avtale tid.

Kurs for ansatte i skolen
Vi som jobber i barne- og ungdomsavdelingen bruker mye tid på å formidle og orientere oss i barne- og ungdomslitteraturen. Dette fører naturligvis til at vi sitter inne med god kompetanse på området. Dette synes vi det er gøy å kunne dele med andre som jobber med barn og ungdom. Dersom dere ønsker et kurs eller en orientering som går på barne- og ungdomslitteratur så ta kontakt. Vi kan enten arrangere kurs her i biblioteket eller vi kan komme ut til skolene med et opplegg.

Informasjon på foreldremøter
Vi dukker gjerne opp på foreldremøter for å snakke om leselyst, og for å komme med boktips. Bare kontakt oss, så prøver vi å få til noe som kan passe for klassen.

Translate »
Click to listen highlighted text!