Tilbud til skoler

Ta gjerne med deg elevene på besøk til oss. Det synes vi er veldig hyggelig, men vi setter pris på om dere sier i fra på forhånd. Dette gjelder spesielt dersom elevene skal finne informasjon til et prosjekt eller lignende. Det er selvfølgelig mulig å komme uanmeldt, dere er alltid hjertelig velkomne, men da kan dere risikere at det kolliderer med andre arrangementer eller besøk.

 

Lån

Dersom du ønsker et eget lånekort til din klasse/gruppe så ta kontakt med oss. Skoler har utvidet lånetid. (56 dager.)

 

Bokkasser

Vi hjelper gjerne til med å sette sammen bokkasser til prosjekter dere jobber med på skolen.  > Bestill bokkasser her.

 

Klassebesøk

Alle klassetrinn er hjertelig velkomne til å besøke biblioteket. Under disse besøkene holder vi vanligvis en bokprat for elevene hvor vi presenterer et knippe bøker i tillegg til en omvisning og litt informasjon om hva de kan bruke biblioteket til. Vårt hovedfokus under disse besøkene er å skape leselyst hos elevene. Ring oss for å avtale tid.

 

Orientering for ansatte i skolen

Vi som jobber i barne- og ungdomsavdelingen bruker mye tid på å formidle og orientere oss i barne- og ungdomslitteraturen. Dette fører naturligvis til at vi sitter inne med god kompetanse på området. Dette synes vi det er gøy å kunne dele med andre som jobber med barn og ungdom. Dersom dere ønsker et kurs eller en orientering som går på barne- og ungdomslitteratur så ta kontakt.

 

 

 

Translate »
Click to listen highlighted text!