Tilbud til skoler

Ta gjerne med deg elevene på besøk til oss. Det synes vi er veldig hyggelig, men vi setter pris på om dere sier i fra på forhånd. Dette gjelder spesielt dersom elevene skal finne informasjon til et prosjekt eller lignende. Det er selvfølgelig mulig å komme uanmeldt, dere er alltid hjertelig velkomne, men da kan dere risikere at det kolliderer med andre arrangementer eller besøk.

 

Lån

Dersom du ønsker et eget lånekort til din klasse/gruppe så ta kontakt med oss. Skoler har utvidet lånetid. (56 dager.)

 

Bokkasser

Vi hjelper gjerne til med å sette sammen bokkasser til prosjekter dere jobber med på skolen. Ring eller send en epost hvor det blir klargjort hva kassen skal inneholde og når dere trenger den.

 

Klassebesøk

Alle klassetrinn er hjertelig velkomne til å besøke biblioteket. Under disse besøkene holder vi vanligvis en bokprat for elevene hvor vi presenterer et knippe bøker i tillegg til en omvisning og litt informasjon om hva de kan bruke biblioteket til. Vårt hovedfokus under disse besøkene er å skape leselyst hos elevene. Ring oss for å avtale tid.

 

Orientering for ansatte i skolen

Vi som jobber i barne- og ungdomsavdelingen bruker mye tid på å formidle og orientere oss i barne- og ungdomslitteraturen. Dette fører naturligvis til at vi sitter inne med god kompetanse på området. Dette synes vi det er gøy å kunne dele med andre som jobber med barn og ungdom. Dersom dere ønsker et kurs eller en orientering som går på barne- og ungdomslitteratur så ta kontakt.

 

 

 

Translate »
Click to listen highlighted text!