Tilbud til barnehager

Vi ønsker alle barnehager hjertelig velkomne til biblioteket. Her kan barna tegne, høre på lydbøker eller musikk, kikke i bøker, spille dukketeater og ellers bare kose seg. Vi hjelper gjerne til med å finne frem bøker, enten det er til et prosjekt dere har i barnehagen eller det bare er for hygge.

Lån
Når det gjelder lån av bøker kan vi lage egne lånekort på barnehagen. Barnehager får utvidet lånetid. (56 dager.)

Tilbud til barnehager
Vitilbyr besøk i vårt Galleri BoB hvor vi stiller ut illustrasjoner fra billedbøker. Dersom dere ønsker en formidlingsstund i tilknytning til et besøk i Galleri BoB, så ta kontakt for å avtale tid.

Kurs for ansatte i barnehager
Vi som jobber i barne- og ungdomsavdelingen bruker mye tid på å formidle og orientere oss i barne- og ungdomslitteraturen. Dette fører naturligvis til at vi sitter inne med god kompetanse på området. Dette synes vi det er gøy å kunne dele med andre som jobber med barn. Dersom dere ønsker et kurs eller en orientering som går på barnelitteratur så ta kontakt. Vi kan enten arrangere kurs her i biblioteket eller vi kan komme ut til dere med et opplegg. Vi kan også møte opp få foreldremøter for å snakke om lesing og betydningen av dette.

Utstillinger
I barne- og ungdomsavdelingen har vi et eget område som er viet til utstillinger som barnehager lager. Utstillingene henger i en måned, og det hele går på rundgang. Vi tar kontakt med de forskjellige barnehagene med tilbud om utstilling. Temaet for utstillingen er helt opp til den enkelte barnehage.

Translate »
Click to listen highlighted text!