Filmoteket

Hvis du har nasjonalt lånekort på biblioteket kan du strømme filmer til din skjerm, gjennom det nye bibliotektilbudet Filmoteket.

En rekke folkebibliotek i Vestfold og Telemark er blant de første i landet til å tilby strømming av film hjemmefra. Alle med et nasjonalt lånekort ved folkebibliotekene i enten Bamble, Drangedal, Fyresdal, Færder, Holmestrand, Horten, Kragerø, Kviteseid, Larvik, Nome, Porsgrunn, Sandefjord, Seljord, Siljan, Skien, Tinn, Tokke, Tønsberg eller Vinje, kan nå strømme film gratis via www.filmoteket.no. Det er Vestfold og Telemark fylkesbibliotek som har inngått avtalen med Norgesfilm om den nye strømmetjenesten.

 

Slik gjør du det

Som låntaker får man tilgang til strømmetjenesten ved å besøke www.filmoteket.no. Her blar man enkelt gjennom katalogen og kan velge mellom Oscarvinnende spillefilmer, prisbelønte dokumentarer, filmatiserte bøker og etter hvert også serier. Utvalget består av norske, nordiske, europeiske og internasjonale titler som skal treffe alle aldersgrupper.

Hver lånetaker kan låne inntil 4 filmer per måned. Ved lån er filmen tilgjengelig i 48 timer, og kan sees når som helst og hvor som helst. Filmene kan sees på PC, Mac, nettbrett og smarttelefoner med Windows, iOS og Android og i alle kjente nettlesere. Filmen kan også enkelt overføres til større skjerm, via tjenester som AirPlay og Chromecast.

Har du ikke et nasjonalt lånekort fra før kan du skaffe deg det her, kontakt deretter ditt bibliotek for å knytte det opp lokalt.

Registrer deg som bruker på Filmoteket her: https://www.filmoteket.no/

 

Translate »
Click to listen highlighted text!