NLBs app Lydhør
Lytt og les på ditt språk med Verdensbiblioteket

Ta med deg biblioteket i lomma!

Bookbites

BookBites brukes til å lese e-bøker og e-lydbøker på nettbrett og mobil. Etter å ha installert appen på nettbrettet eller smarttelefon, lager du en bruker og logger deg så inn med lånenummer og pin. Vær oppmerksom på at man kun kan bruke en e-postadresse for èn bruker. Skolebarn kan få tilgang ved å bruke sin FEIDE-pålogging.

Som låner i Porsgrunn har du har gratis tilgang til e-bøkene. Lånetiden er 3 uker og det skjer en automatisk innlevering ved bokas forfallsdato. Det er mulig å fornye så lenge ingen andre står på venteliste. Boka slettes fra din enhet ved innlevering eller når lånetiden er over.

Fremgangsmåte:

1. Last ned Bookbites-appen fra Google Play/App Store

2. Lag deg en bruker med e-post og passord. NB: Kun en bruker per e-postadresse. Skolebarn kan bruke Feide-innlogging.

3. Logg inn med lånenummer og pin-kode. Lånenummeret står på lånekortet ditt. Pin-kode får du via Bibliofil eller ved å kontakte biblioteket.

4. Velg bibliotek og kos deg med e-bøker og e-lydbøker.

 

> Se hvordan du lager en bruker på BookBites her

 

> Les mer om BookBites her

 

Verdensbiblioteket

Finn bøker på ditt eget språk. Les og lytt når du vil, så mye du vil. Alltid gratis.

Verdensbiblioteket er en del av bibliotekene i Norge og Sverige, og er betalt av stat og kommune. Derfor er det gratis å bruke. Verdensbiblioteket drives av Nasjonalbiblioteket i samarbeid med biblioteket i Malmö. Verdensbiblioteket er finansiert av Nasjonalbiblioteket, og av Kungliga biblioteket og Kulturrådet i Sverige.

 

> Les mer om Verdensbiblioteket her

 

NLB (Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek)

NLB er biblioteket for barn, ungdom, voksne og studenter som strever med å lese. Alle som har vansker med å lese trykt tekst og vanlige bøker på grunn av funksjonsnedsettelse eller sykdom, kan melde seg inn.

NLB produserer og låner ut lydbøker, e-bøker og bøker i punktskrift. De har bøker for både barn og voksne. Tilbudet omfatter også studielitteratur for studenter ved universitet, høgskole og fagskole. NLB samarbeider nasjonalt og internasjonalt med andre produsenter av tilrettelagt litteratur.

Besøk nettsiden eller last ned appen Lydhør.

 

> Les mer om NLB her

Translate »
Click to listen highlighted text!