Visste du at biblioteket tilbyr film, e-bøker, aviser og blader på nett og via apper? Dette er en gavepakke til deg som bruker biblioteket – og best av alt: Det er fullstendig gratis!

 

 Les e-bøker på telefon og nettbrett

Med BookBites kan du låne e-bøker direkte til din telefon og nettbrett.
Når lånetiden er ute blir boken levert inn av seg selv, så her slipper man også unna purregebyr! Last ned appen og registrer deg med e-post og brukernavn. Logg deg så inn med lånenummer og pin. 

Biblioteket har tidligere brukt e-bokbib, men denne termineres fra og med 2. desember. Alle lån du eventuelt da har i e-bokbib, vil forsvinne, men reserveringer overføres til BookBites.

 

Få tilgang på aviser og tidsskrifter fra hele verden

Kom innom biblioteket, logg deg på vårt trådløse nett (PK-Gjest), og få tilgang til tusenvis av aviser og tidsskrifter fra inn- og utland. Kan leses på pressreader.com eller via appen Pressreader.Tilgangen beholder du i 7 dager uansett hvilket nett du er koblet til.

 

 

Filmbib – en strømmetjeneste fra biblioteket

Filmbib er en strømmetjeneste fra Norsk filminstitutt som gir deg tilgang på norsk kort- og dokumentarfilm der du er. Du får tilgang ved å logge inn i appen eller på websiden med nasjonalt lånenummer og pin.

 

 

 

 

 

 

Translate »
Click to listen highlighted text!