Fremmedspråklig og tilrettelagt litteratur

 

Tilrettelagt litteratur

Biblioteket har en del tilrettelagt litteratur fra foreningen ”Leser søker bok”. Dette kan være bøker med stor skrift, lettleste bøker eller bøker med enkelt innhold.  Målgruppene kan være voksne og ungdom som har problemer med å lese vanlig litteratur, eller fremmedspråklige som er i ferd med å lære norsk.

 

Fremmedspråklig

Biblioteket har depoter med bøker og annet materiell på ulike språk, som vi bestiller fra ”Det flerspråklige bibliotek”. Depotene kan bestå av bøker, lydbøker, filmer og musikk, for barn og voksne. Antall depoter og hvilke språk vi har depoter på, avhenger av målgruppene. Biblioteket kan også bestille inn enkelte titler til enkelte lånere. Les mer om  Det flerspråklige bibliotek på hjemmesidene deres,  eller kontakt oss hvis du ønsker å vite mer. På forespørsel kan vi tilby informasjon om bibliotektilbudet for fremmedspråklige.

Språkkafé

Språkkafé er et tilbud til deg som kan litt norsk, og som vil bli litt bedre. 

Les mer om Språkkafeen her.

 

Ta kontakt!

Ønsker du mer informasjon om tilbudene, er du velkommen til å ringe Karen Dalevoll på telefon 35547170, sende e-post til karen.dalevoll@porsgrunn.kommune.no , eller til å ta kontakt når du er innom biblioteket.

Translate »
Click to listen highlighted text!