ons
16
okt2019

kl. 18.00

 

Kom på biblioteket 16. oktober og hør tegneserieskaper Josef Tzegai Yohannes fortelle om sin egen helt spesielle superhelt.

 

The Urban Legend er hverdagssuperhelten Malcolm T. Madiba, en skolelærer som lever etter en rettighets- og æreskode - og som ikke har noen toleranse for voldelige kriminelle. I sin gule og svarte drakt setter The Urban Legend gutta på plass, noe som bidrar til å holde gatene i den herjede Capital City trygg i nedgangstider. 

Norsk-eritreiske Josef Tzegai Yohannes har med The Urban Legend skapt en helt særegen superhelt i tegneserieformat. Malcolm T. Madiba vil for mange være det første møtet med en svart superhelt. At han er lærer, ikke har noen superkrefter og nesten aldri sees med våpen i hånden, er også sjelden vare i superheltsfæren. Malcolm har imidlertid stort mot, en enorm framdrift og et ønske om å gjøre verden til et bedre sted for dem som er utsatt. The Urban Legend har fått mye oppmerksomhet og striper ble over en lengre periode publisert ukentlig i USAs nest største avis, USA Today, som har ni millioner lesere hver dag.

For ungdom. Gratis.

 

  Urbam Legend

Se flere arrangementer

Translate »
Click to listen highlighted text!