fre
21
sep2018

Bjørg Vik-dagene

kl. 19.00

“Marit Eikemo har gjort det igjen! Hun har skrevet en sylskarp samfunnssatire og knakende god pageturner om norsk middelklassehverdag, knuste drømmer og jakten på det perfekte liv.» skriver pressen om Eikemos nyeste og sjuende bok «Gratis og uforpliktende verdivurdering.» (Samlaget 2018)

Marit Eikemo har tidlegere arbeidet som tidsskriftredaktør, festivalsjef for Litteratursymposiet i Odda, forlagsredaktør og er nå daglig leder for Cornerteatret i Bergen.

Marit Eikemos bøker er både smarte og underholdende, og har imponert både kritikere og publikum med sine presise observasjoner av det norske samfunnet og tiden vi lever i.

Janne Stigen Drangsholt debuterte med romanen «Humlefangeren» i 2011 og er kjent for sine humoristiske bøker om Ingrid Winter.

I radioprogrammet Utakt på NRK har Drangsholt en spalte som heter «Kjente bøker på 4 minutter». Her forteller hun om bøker hun mener det er kjekt å ha lest slik at lytteren kan gi inntrykk av å ha lest dem for å kunne imponere i sosiale sammenhenger.

Drangsholt med sin snedige humor, oppsummerer seg selv slik: Jeg er er litteraturviter, tidligere hjelpetrener i turn, tidligere leder i FAU og nåværende klassekontakt i 2. klasse.

Gina Winje er tidligere leder for NORLA, tidligere kultursjef i Porsgrunn. I 2016 etablerte hun sitt eget litteraturagentur, Winje Agency.

Blant forfatterne hun jobber for å selge til det vakre utland finner vi blant andre Jon Fosse, Ruth Lillegraven, Mette Karlsvik og Arnar Már Arngrímsson.

Biblioteket 21. september
klokka 19.
Pris kr 100,-
Billetter selges på biblioteket.

Se flere arrangementer

Translate »
Click to listen highlighted text!